Todays Outfit- Tour Eiffel

Necklace- Gina Tricot// Boys Tee- H&M// Pants- H&M// Sandals- Trash
Da jeg var i Paris, skulle jeg selvfølgelig besøge Eiffel tårnet. Vejret var ikke så godt, men det gjorde ikke oplevelsen dårligere. Min lillebror var så sød at tage et par billeder af mig. Det var ret sjovt, da jeg skulle stå i alle mulige akavede stillinger. Selvom vejret var overskyet, var det stadig varmt, så jeg havde mine løse bukser på. Jeg elsker virkelig printet på dem. Det er så fint. Jeg er ret glad for diverse mønstre, men dette af en af mine favoritter. 
English translation:
When I was in Paris, I had of course visited the Eiffel Tower. The weather was not so good, but the exsperience was fantastic anyway. My little brother was so sweet to take a few pictures of me. It was really funny, since I had to stand in some very awkward . Even though the weather was cloudy, it was still warm, so I had my loose pants on. I really love the print on them. It is so fine. I am pretty pleased with various patterns, but this is one of my favorites.

4 thoughts on “Todays Outfit- Tour Eiffel”

  1. Adore your pants & such fab photos!Would love you to stop by & check out my latest outfit post :)Have a fab weekend xoxohttp://www.intotheblonde.com/Vote intotheblonde BEST LIFESTYLE BLOG in the Cosmo Blog Awards 2012http://www.cosmopolitan.co.uk/blog-awards-2012-vote

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s