Maison Martin Margiela for H&M

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste som er vildt spændt på H&M’s nye designsamarbejde. Jeg elsker H&M’s designsamarbejder (og deres samarbejde med Marni tilbage i marts endte jo ud i en fantastisk kollektion). Kollektionen lander i butikkerne d. 15. november, og jeg spændt på, hvad de har fået kreeret. Der er blevet kigget tilbage i arkiverne på nogle af Maison Martin Margielas tidligere kollektioner, og meningen er at udgive de populæreste varer gennem tiden i en ny og moderne version. Et virkeligt spændende projekt. 

I’m sure I’m not the only one who is very excited about H&M’s new design collaboration. I love H&M’s design collaborations (and their collaboration with Marni back in March ended with a great collection). The collection will land in stores on 15th November, and I’m curious about, what they have been created. There have been looked back in the archives at some of Maison Martin Margiela previous collections, and the intention is to publish the most popular items through time in a new and modern version. A very exciting project.

4 thoughts on “Maison Martin Margiela for H&M”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s