Bath products

For ikke så længe siden lavede jeg et indlæg omkring mine renseprodukter. Jeg tænkte, at jeg derfor ville lave et lille indlæg omkring de produkter jeg bruger, når jeg er i bad. Jeg bruger denne lækre shower gel fra The Body Shop, når jeg er inde i badet. Efter badet smører jeg mig ind i body lotionen fra Matas. Den dufter fantastisk. Det er virkelig den bedste body lotion i verden! Kys

14 thoughts on “Bath products”

  1. The Body Shop produkter og produkter med granatæble duft er virkelig bare noget af det mest lækreste indfor pleje osv. !linebjerg.blogspot.dk

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s