Blue & white stripes

I går var jeg et smut i Lyngby Storcenter inden, jeg skulle spise middag med nogle veninder på Café mig og Annie. Jeg fandt denne overdrevet lækre strik fra Monki. Den er ikke så tyk, så den er perfekt her til foråret (som forhåbentligt snart bliver varmere). Håber I nyder jeres påskeferie. Kyyyys 

15 thoughts on “Blue & white stripes”

  1. Hvorfor findes der ikke en Monki i Esbjerg?!! De har jo de fedeste ting, og det der er bestemt ikke en undtagelse!Har gang i en spørgerunde, og jeg vil blive såå glad, hvis du vil stille et par spørgsmål:)http://sarahriisager.blogspot.dk/2013/03/diy-halskde-hvis-du-opgiver-vinder-du.html

    Like

  2. Ej den er så fed! Har den selv i en kjole udgave, som er ca. 1 år gammel. Men har længe overvejet at klippe og sy den kort, og nu har du bestemt ikke ændret min tanke!Julie// falmetgraa.blogspot.dk

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s