Cowboyjakke Zara Tee Monki Solbriller Clockhouse Maxikjole American Appareal Sneakers Nike
Så får I lige et indlæg med mit outfit fra i lørdags, da jeg var i København. Jeg beklager lige, at det første billede er lidt uskarpt (dog vil jeg gerne give min veninde Trine lidt credit for at have taget billederne). Jeg elsker min maxikjole, og jeg fandt den perfekte måde (i mit hoved) at bruge den sammen på. Hvad synes I? 

8 thoughts on “”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s