Kongens Have

Bluse H&M Solbriller Clockhouse Jeans Cheap Monday Sandaler Moss Copenhagen Armbånd ???
Så får I lige dagens fra i lørdags. Jeg var iført min nye bluse fra H&M, som jeg allerede er sindsygt glad for. Den er virkelig fin med dens små lækre detaljer. Imens Malene tog billederne af mig, kom der lige pludselig tre turister forbi, og den ene begyndte at tage billeder af mig, hvorefter at han sagde: “You look cute.” Det var virkelig pinligt, men også meget skægt. Kys 

14 thoughts on “Kongens Have”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s