The answers

Så er det (endelig) blevet tid til at besvare jeres mange spørgsmål. Jeg har valgt at gøre det som tekst i stedet for video, da jeg ikke er så gode venner med iMovie endnu. Jeg beklager, at jeg ikke besvarer alle spørgsmålene i indlægget. Der var rigtig mange, og jeg har derfor valgt de oftest stillede og de mest interessante spørgsmål. 
Hvad skal der til for at en blog er god?
Noget af det jeg vægter højest, både på min egen blog og de blogs jeg læser, er at billederne er store og flotte. Desuden synes jeg, at det er vigtigt med et layout der er flot, enkelt og nemt at navigere rundt i. 
Hvad er dit drømmejob?
Lige pt. er drømmen at blive ejendomsmægler eller moderedaktør. To vidt forskellige ting, men begge meget spændende. 
Hvad elsker/hader du mest?
Noget af det bedste jeg ved, er at tage på shopping med mine veninder. Det er hyggeligt at gå ture op og ned ad gaderne, og så slå sig ned på en hyggelig café og få sig en god sludder. Noget af det værste jeg ved er stress. Når ens hoved ikke kan rumme alt det man skal nå, og man ikke føler, at man får gjort tingene, som man gerne ville (og her tænker jeg særligt på lektier, opgaver og eksamener). 
Hvor får du din inspiration fra til dine indlæg?
Jeg får til dels inspirationen fra andre bloggere (der er jo så mange fantastiske blogs derude), modemagasiner, tumblr og forskellige hjemmesider. 
Hvad har du lavet i sommerferien, og hvad skal du efter sommerferien?
Nu er det jo ikke sommerferie længere… I sommerferien var jeg i sommerhus med min familie og mine veninder. Vi var både på Fyn og i Nordjylland. Desuden var jeg på tøsetur til Aarhus med min mor og min mormor. Her efter sommerferien er jeg startet på Nærum Gymnasium, hvor jeg går på den samfundsfaglige linje. 
Hvor høj er du?
Sidst jeg blev målt var jeg 174 cm høj. 
Bedste køb nogensinde?
Det må være mine Nike Air Force 1. Jeg bruger dem næsten hver dag, og de er så fantastiske at gå i. 
Hvad er dine ynglingsis? 
Jeg elsker frozen yoghurt. Det er noget af det bedste (specielt den der hedder lemoncello). Hos Paradis is er jeg særligt vild med oreo, chokolade, kokos, hindbær, vanilje og pebernød. 
Hvad spiser du til morgenmad?
Jeg spiser oftest vaniljeyoghurt eller skyr med müsli og bær. Jeg er specielt vild med blåbær og hindbær lige for tiden. 
Ynglingsbutikker?
H&M, Envii, Samsøe Samsøe, Støy Munkholm, Acne, Moss Copenhagen, Weekday, Naked, & Other Stories, Monki, Zara, Cos, Sephora, Urban Outfitters og Magasin. 
Hvor går din drømmerejse hen?
Min drømmerejse går helt sikkert til Milano. Der ville jeg nyde varmen, den italienske mad og alle de dejlige shoppingsteder med mine veninder. 
Drikker eller ryger du?
Jeg hverken drikker eller ryger. Jeg bryder mig slet ikke om rygning, da det lugter, og så er det bare så skadeligt for sin krop. Grunden til at jeg ikke drikker, er egentlig bare den, at jeg ikke har lyst, og så kan jeg ikke fordrage smagen.  
Har du altid gået op i mode?
Nej det kan man ikke ligefrem sige. Indtil jeg var 11-12 år gik jeg i mine kusiners brugte tøj. Der var både huller i og pletter på, men jeg var totalt ligeglad. Også selvom folk syntes, at jeg gik i gammeldags tøj. 
Hvor stor en del af din hverdag udgør bloggen?
Jeg bruger en stor del af min fritid på at blogge. Der skal tages billeder, findes inspiration, redigeres billeder og skrives indlæg. Jeg bruger nok mellem 5-15 timer om ugen på det, afhængig af hvor travlt jeg har, og hvor mange indlæg jeg får skrevet. 
Hvordan ville du beskrive dig selv med tre ord?
Jeg ville nok beskrive mig selv som fornuftig, målbevidst og en smule stædig. 
Er du socialt anlagt?
Jeg elsker at møde nye mennesker. Desuden kan jeg være lidt af et sludrechatol, men jeg kan samtidig også være meget genert. 

8 thoughts on “The answers”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s