Billi Bi boots

Så har jeg fået købt mig et par vinterstøvler. Det blev disse lækre støvler med for fra Billi Bi. Jeg glæder mig helt vildt til, at det bliver lidt køligere, så jeg kan tage dem i brug. Forresten ville det være ret lækkert, hvis I lige gad smide en kommentar med et ønske til et indlæg, som jeg kunne lave. Kys

29 thoughts on “Billi Bi boots”

  1. Super lækre, har dem selv, hehe! 😉 Jeg vil eeeelske at se et indlæg omkring din hudplejerutine, room-tour, make-up samling og din daglige make-up! <3xx

    Like

  2. Har kigget på dem helt vildt længe, og ville så gerne eje dem! :)Ville elske, hvis du lavede en guide til, hvordan du ændre det derude, hvor du har tumblr, blogroll, bloglovin, lidt om dig selv osv. stående, for det er bare et vigtigt finish (synes jeg), og jeg kan ikke finde ud af hvordan man gør :((

    Like

  3. Vildt fed blog, og aaalt for lækre billeder! Vi følger dig nu 🙂 Vi er lige startet op, og ville derfor blive rigtig glade, hvis du ville tage et smut forbi vores blog, og måske blive fast læser også. God weekend :)- Seline, Julie og Cathrine ♥http://ohlamour.blogspot.dk/

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s