Coats and cardigans

Untitled #85For mig er det enormt vigtigt at have en lækker frakke og cardigan til at holde mig varm hele vinteren. Jeg er selv på udkig efter en lækker en af slagsen, og jeg er sikkert ikke den eneste, så her er lidt inspiration. Håber at I kan bruge det. I kan finde links til alle frakkerne her! Kys

16 thoughts on “Coats and cardigans”

  1. Jeg har selv købt min vinter frakke hos envii og den er virkelig lækker, samsøe samsøe har også nogle lækre varianter! :)bysoniablog.blogspot.dk

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s