Zara fall

Så er jeg tilbage igen (forhåbentligt med fuld drøn på). Lige for tiden er jeg helt forelsket i Zara’s a/w kollektion. Jeg elsker deres minimalistiske og enkle snit, de køligere farver, ternene, rullekraverne, de oversized clutches og ikke mindst deres maskuline frakker og blazere. Jeg har faktisk købt et par ting i Zara, da jeg var i Berlin (hvilket jeg slet ikke har haft tid til at fortælle jer om). I for dem at se en af de nærmeste dage. Kys 

8 thoughts on “Zara fall”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s