Cos dress

Da jeg var i Berlin købte jeg denne fine kjole fra Cos. Jeg elsker dens enkle snit og det at den er lidt oversized. Jeg har tænkt mig at style den med bikerstøvler og mit Balenciaga armbånd, for at gøre outfittet lidt mere råt. Faktisk har min veninde allerede taget et par outfitbilleder, som jeg glæder mig til at vise jer. Kys 

6 thoughts on “Cos dress”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s