READY FOR ISABEL MARANT x H&M

 I morgen går det løs, og jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet af samarbejdet mellem Isabel Marant og H&M. Jeg har fundet nogle billeder med de items, som hun har designet. Jeg er specielt vild med det første. Både jakken med perlerne og de røde læderbukser er virkelig flotte, og jeg synes, at det er enfed måde at få lidt farve på tøjet. Har I et favorit item? Kys

10 thoughts on “READY FOR ISABEL MARANT x H&M”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s