CHRISTMAS WISHES

Untitled #90I dag er der præcis to uger til den første december. Jeg er så småt begyndt at komme i julestemning og er derfor også begyndt på en ønskeliste. Dette er hvad jeg ønsker mig, dog er jeg godt klar over at nogle af ønskerne er fuldstændig urealistiske (gid julemanden havde røven fuld af penge). Glæder I jer ligeså meget til julen, som jeg gør? Kys

10 thoughts on “CHRISTMAS WISHES”

  1. Ved du, hvor man kan købe hue og tørklædet? :-)Kh Shanicewww.byshanice.blogspot.com(Lige nu har jeg en giveaway med koncertbilletter til Louise Dubiel – måske en adventsgave til dig eller en anden? Kig endelig forbi)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s