THE COS COAT

Jeg har længe ledt efter den perfekte vinterfrakke. Denne her har jeg længe været forelsket i, men den var udsolgt overalt. En dag hvor jeg tjekkede deres hjemmeside, var jeg så heldig, at der var en enkelt tilbage. Jeg er lykkelig for, at det lykkedes mig at få fat i den. Jeg lover jer, at der nok skal komme outfitbilleder snarest. Hvad synes I om den? Kys 

6 thoughts on “THE COS COAT”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s