OUTFIT INSPIRATION

Tænkte (eller min veninde gjorde) at det var tid til, at I fik en lille inspirationsbombe! Alle disse outfits er gudeskønne, og jeg ville ønske, at jeg havde råd til alle de lækre items. Jeg prøver så vidt muligt at eksperimentere lidt med min stil, men når man ikke har så meget tid om morgenen, bliver det mest bare sorte jeans og en sweater. Gid man ikke skulle stå op kl. 6.00 hver morgen! Nu vil jeg smutte i biffen med pigerne og se The Hunger Games- Catching Fire. Uhhh hvor jeg glæder mig! Kys 

4 thoughts on “OUTFIT INSPIRATION”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s