SVENSK ELLE

Denne modeserie i Svensk Elle er nok en af de mest bloggede modeserier til dags dato. Det skulle selvfølgelig ikke afholde mig fra at gøre det samme. Jeg synes, at billederne er ubeskriveligt flotte (de kunne vel ikke være andet med Josephine Skriver som model), og stylisten har gjort det ualmindeligt godt. Jeg er i den grad blevet inspireret, og jeg bliver nød til at anskaffe mig tern, nålestriber og et par lækre sneakers. Jeg er især helt forelsket i outfittet på billede 1. Har I en favorit? Kys   

6 thoughts on “SVENSK ELLE”

  1. Ej, hvor er det lækkert man! Josephine er også så fin altså… Halskæden hun bærer på nederste på billedet, til højre.. hvor er den fra? ❤ Det står der vist… kan bare ikke lige se det, haha ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s