ASK ME QUESTIONS

Tænkte at det var tid til en lille spørgerunde. Jeg ved endnu ikke om det bliver i video-form eller på skrift. I er mere end velkomne til at stille et par spørgsmål i kommentaren. Ser frem til at besvare jeres spørgsmål. Kys
I må desuden meget gerne skrive ønsker til kommende blogindlæg, da jeg er løbet en smule tør for inspiration!

12 thoughts on “ASK ME QUESTIONS”

 1. Yay, ej hvor hyggeligt… har da lige et par spørgsmål <3Din yndlings café?Dine 3 yndlings tøjmærker?Hvilke skønhedsprodukter bruger du?Næste køb?Sidste køb?Hvad drømmer du om?Hvor går din drømmeferie hen?Mht. indlæg er outfits altid lækre! Måske nogle collager med forskellig sager.. ❤

  Like

 2. Ynglings sang/nummer for tiden?Din jule playliste?Tre ting på en øde ø? (Ingen elektronik).Hvilken ting er din absolutte ynglingsting? (Den ting der betyder mest for dig; Alt fra bamse til noget tilfældigt nips, med en historie).Ynglings trend?Ønsker til indlæg:- Juleindlæg.- Gave idéer.- Roomtour.- Juleinspiration (juleindlæg generalt, det er jo december!).xxx

  Like

 3. Dejligt med en "spørgerunde"! Jeg synes det ville være fedt, hvis du lavede den i video-form. Men her har jeg da lidt spørgsmål:Hvilken Holly Golightly har du købt dit Balenciaga armbånd henne? – Jeg ønsker mig det helt ekstremt, men jeg har været i to af butikkerne, hvor de slet ikke har et i sort. Dit drømme køb?Hvad bruger du af produkter til din hud? Bruger du make-up? Hvis ja, hvad?Har du mødt nogle veninder gennem bloggen?Har du nogensinde haft en tanke om, at stoppe med at blogge? Er det ikke stressende, at gå på gym og have bloggen ved siden af?Tjener du penge på bloggen?Ønsker til blogindlæg:Et kig på dit værelse Gaveidéer til julegaver (både han og hun)Outfit-indlæg er ALTID lækre – Jeg håber du kunne bruge det. Knus :))

  Like

 4. Hvor høj er du?Er dit hår farvet?Er du tilfreds med dig selv?Hvad gør at du vil læse en blog?Hvad ville du bruge 20.000 kr. på?Hvad ville du bruge 10.000.000 på?

  Like

 5. Din blog er virkelig perfekt. Altid så inspirerende og intressant. Du er jo også så smuk og har en god stil. Intet kunne være bedre… It's perfect.Nogle random spørgsmål :-)Hvad er din yndlingsfarver i tøj?Beskriv din stil.Bedste oplevelse nogensinde.Kunne være fedt med video 😉

  Like

 6. Dine yndlings produkter til hår, hud og ansigt?Går du meget op i dit værelse? Billede? Hvis du ikke har lavet det, vil du så lave en room tour?

  Like

 7. Hyggeligt med en spørgerunde. :)- Yndlings blog- yndlings mærke- yndlings magasin- yndling modelØnsker til indlæg:-ønskeliste-jule outfit-nytårs outfit-gave idéer-blog anbefalingWww.amalie-Nanna.blogspot.com

  Like

 8. Har du et livsmål?Hvor meget vejer du?Hvilken mobil har du?Er du lykkelig?Hvad er dit yndlingsdyr?Hvad er din livret?Hvad er din yndlings drik?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s