BRAIDS

En af de nyeste tendenser inden for hår er flet, som vi også har kunnet se på diverse catwalks denne sæson. Jeg er fuldstændig solgt, og jeg tror, at jeg bliver nød til at flette mit hår noget oftere. Jeg er særligt vild med de cornrows som kunne ses på catwalken hos Wood Wood, meeeen de kommer nok til at kræve lidt øvelse. Jeg er ikke specielt erfaren, når det kommer til fletninger, men jeg har ladet mig fortælle, at det er nemmere i hår, som ikke er nyvasket. 

4 thoughts on “BRAIDS”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s