I'M CURRENTLY LOVING…

Jeg er helt vild med alle de nålestriber der er i modebilledet lige for tiden. Jeg har kastet min kærlighed på Stella McCartney A/W 13 kollektionen, da den er det perfekte match mellem maskulinitet og femininitet. Hun bruger de smukke striber på alverdens tænkelige måder. Dog synes jeg også, at både Vanessa Bruno og 3.1 Phillip Lim har lavet nogle rigtig flotte kollektioner med nålestriber. Som noget nyt vil jeg begynde at oversætte mine indlæg til engelsk også, så der er flere der kan følge med. Hvad synes I om den idé?
I’m currently loving all the pinstripes, as we see in every magazine at the moment. I have threw my love on the Stella McCartney A/W 13 collection, as it is the perfect match between masculinity and femininity. She uses the beautiful stripes in all sorts of imaginable ways. However, I also think that both Vanessa Bruno and 3.1 Phillip Lim have made some really nice collections with pinstripes. As something new, I will begin to translate my posts into English too, so everyone can understand what I’m writing. Do you think that’s a good idea?  

6 thoughts on “I'M CURRENTLY LOVING…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s