BRAIDED HAIR & BLAZER

Blazer Zara Blouse Cos Trousers H&M Trend Sneakers Nike
Et meget simpelt og minimalistisk look præcis som jeg godt kan lide det. Blazeren har fået lov at hænge i mit skab i alt for lang tid, og nu har jeg endelig fundet den frem igen. Jeg synes, at den er enormt flot med dens klassiske snit, og jeg er sikker på, at det er en I kommer til at se mere til i løbet af den næste stykke tid. Kys 

A very simple and minimalistic outfit, just the way I like it. The blazer has been allowed to hang in my closet for too long and I finally found it again. I think it’s so beautiful, because of the classic look it has, and I’m sure I’m gonna wear it a lot. Kisses 

15 thoughts on “BRAIDED HAIR & BLAZER”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s