NEW YEARS EVE

Nytårsaften nærmer sig, og jeg er stadig ikke sikker på, hvad jeg vil iføre mig. Dog ville jeg elske at iføre mig denne palietkjole fra Marc Jacobs eller et par lækre palietbukser tilsat en klassisk blazer eller trenchcoat. Blue Satin fra Chanel skulle pryde mine negle, og for at sætte prikken over i’et ville jeg bære disse fine oversized smykker. Hvad skal i have på nytårsaften? 
New Years Eve is coming up, and I’m still not sure what to wear. However, I would love to wear this dress from Marc Jacobs or a pair of palliet pants added a classic blazer or trench coat. I would put ‘Blue Satin’ from Chanel on my nails, and as the icing of the cake I would wear these beautiful pieces of jewelry. What would you like to wear on New Years Eve? 

2 thoughts on “NEW YEARS EVE”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s