BLOG CRUSH // BLAME IT ON FASHION

Jeg tænkte, at det var tid til en “hvad-læser-jeg”. Lige pt. er jeg helt forelsket i Maries blog Blame It On Fashion. Hendes stil er så minimalistisk og gennemført ned til mindste detalje. Jeg er blevet fuldstændig grebet af hendes modeunivers, og hun må være en af de bloggere, som inspirerer mig mest lige for tiden. 
I thought it was time for a “what-I-read”. At the moment I’m totally in love with Marie’s blog Blame It On Fashion. Her style is so minimalistic and perfect in every detail. I can’t stop reading her blog, and she is one of the most inspiring bloggers at the moment. 

5 thoughts on “BLOG CRUSH // BLAME IT ON FASHION”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s