BIRTHDAY WISHES

BIRTHDAY WISHEST-shirt// LPD New York, Shoes// Zara, Clutch// Zara, Sunglasses// Karen Walker, Watch// Daniel Wellington, Trousers// Stella McCartney, Creme Abricot// Dior  
På søndag fylder jeg 17 år. Det er en smule underligt at forholde sig til, men på den anden side er det jo bare et tal. 17 betyder også at jeg (næsten) er voksen. Sikke tiden flyver. De ovenstående ting er nogle af mine højeste ønsker dette år. Kys 
On Sunday I turn 17 years. It’s a bit odd to relate to, but on the other hand, it’s just a number. 17 also means that I’m (almost) an adult. The time flies fast. The above items are some of my highest wishes this year. Kisses

9 thoughts on “BIRTHDAY WISHES”

  1. Åh skønne ting! Trøjen er jeg også helt vild med, jeg ønsker mig den selv til min fødselsdag i slutningen af januar ❤ Uret er også vildt lækkert!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s