DOWNTOWN CHIC

Coat// Cos, Blouse// Zara, Jeans// Cheap Monday, Shoes// Tamaris
Jeg er ret forelsket i dette outfit. Jeg elsker kombinationen af min oversized frakke, den mere feminine bluse og de herreinspirerede sko. Som en sidste lille detalje, smurte jeg mine bukser op, hvilket ærligt talt var en smule koldt. Jeg begynder så småt at glæde mig til foråret.
I’m in love with this outfit. I love the combination of my oversized coat, the feminin printed blouse and the men’s inspired shoes. As a little extra detail I rolled up my jeans, which was a bit cold. I’m starting to look forward to spring. 

10 thoughts on “DOWNTOWN CHIC”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s