IRO SS14

Nu nærmer foråret sig med hastige skridt, og derfor er det også på tide at begynde at se lidt på den næste sæsons kollektioner. En af de kollektioner jeg er særligt vild med, er Iro’s SS14 kollektion. Den er primært holdt i sorte og hvide toner, men enkelte farver såsom denimblå og rød sniger sig også ind. Hele kollektionen er meget enkel, og fokus er holdt på fine silhuetter og enkle mønstre og udskæringer. Ovenfor ser I mine to favoritlooks fra kollektionen, men hvis I er nysgerrige efter mere, er resten af kollektionen at se på deres hjemmeside lige her! 
It’s soon spring, and therefore it’s time to take a look at the collections for the next season. One of the collections I’m particularly interested in is Iro’s SS14 collection. The collection is primarily based on white and black tones, but there are also a few colors such as denimblue and red. The entire collection is very simple, and the focus is kept on fine silhouettes and simple patterns and carvings. Above you see my two favorite looks from the collection, but if you are curious for more, you can find the rest of the collection on their website right here!

5 thoughts on “IRO SS14”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s