BLOG CRUSH// ELIN KLING

Hendes blog er i den grad en af de største modeblogs i verden (og efter min mening også en af de bedste), og I kender hende sikkert allerede. Hun er en af de mest inspirerende kvinder i modebranchen, og jeg er helt vild med hendes billeder. Også hendes layout er vildt flot, og jeg ville ønske, at det var muligt at lave et ligeså flot layout som hende. Suk.  
Her blog is one of the biggest in the world (and in my opinion also one of the best), and you probably know her already. She is one of the most inspiring women in the fashion industry, and I love the pictures she takes. The layout on the blog is incredible, and I wish I could make a layout as good as hers. Sigh. 

2 thoughts on “BLOG CRUSH// ELIN KLING”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s