WOOD WOOD 'HERO'

Jeg er stor fan af Wood Woods kollektioner, og denne gang var ingen undtagelse. Jeg er sindsygt forelsket i alle rullekraverne og de oversized frakker. Tonerne var holdt i grå, brun, mørkeblå, gul og vinrød. Meget efterårs- og vinteragtige farver. 
I’m a big fan of all Wood Woods collections, and this one was no exclusion. I’m crazy in love with all the turtlenecks and the oversized coats. The colors was kept in grey, brown, dark blue, yellow and wine red. Very autumn-winter-like colors.  

Kollektionen var inspireret af 50ernes krigsfilm, bjergklatreres udstyr og street fashion, så tøjet både har traditionelle og moderne elementer. Showet foregik i en kæmpe hal på Refshaleøen, under røde, orange, lilla og beige klatrevægge og Kenton Slash Demons beats.Tjek videoen ud, som tager dig med backstage, hvor du kan høre Karl Oskar fortælle om kollektionen. Du kan også se mere på #Sproutsdk. 
The collection was inspired by the 50s war films, mountain climbers equipment and street fashion, so the clothes have both traditional and modern elements. The show took place in a huge hall at Refshaleøen, in red, orange, purple and beige climbing walls and Kenton Slash Demon beats. Check out the video, which takes you backstage where you can hear Karl Oskar talk about the collection. You can also see more on #Sproutsdk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s