TREND REPORT

Foråret står for alvor for døren, og jeg er så småt ved at forberede mig på lidt højere temperaturer og ikke mindst de lækre forårstendenser. To af de fedeste tendenser lige pt. er “The lace detail” og “Criss cross sandals”. Hvad er jeres favorit tendenser dette forår?
Spring is truly upon us, and I’m starting to prepare myself at slightly higher temperatures and all the amazing spring trends. Two of the hottest trends right now are “The lace detail” and “Criss Cross sandals.” What are your favorite trends this spring?

5 thoughts on “TREND REPORT”

  1. Jeg er vild med begge trends! Jeg er vild med pastelfarver, og skal helt sikkert tilføre lidt i pastel grøn, -lyserød og -blå denne sæson. 🙂

    Like

  2. er omså enormt vild med blonderne!!Vil høre om du ikke vil lave en Polyvore med inspiration til galla-outfits? Især kjoler og sko, men også smykker og evt. hår osv. ❤ ❤ – kunne virkelig godt bruge noget inspiration ;*

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s