MARCH WISHLIST

Jacket// Iro, Loafers// Zara, Watch// Daniel Wellington, Sandals// Zara, Clutch// Moss Copenhagen, Shorts// Vero Moda, Coat// Ganni Det er en ubeskriveligt dejlig følelse, at det endelig er forår. Denne måned er det altså lækre forårsitems, som jeg har samlet sammen. Jeg er specielt vild med frakken fra Ganni, da den repræsenterer en af forårets største tendenser på noget nær den perfekte måde. It’s such a wonderful feeling, that it’s finally spring. This month I have picked some nice spring items for you. I’m crazy about the coat from Ganni, because it represents one of the biggest spring trends in the most perfect way. 

7 thoughts on “MARCH WISHLIST”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s