BALENCIAGA CLASSIC CITY

Så fik jeg endelig sparet op til min drømmetaske, nemlig en Balenciaga Classic City. Jeg er ovenud lykkelig for den, og jeg er sikker på, at den kommer til at følge mig i mange mange år. Det var lidt af en investering, men med dens klassiske rå udseende, går den ikke lige af mode foreløbig. I kommer nok til at se en del outfitbilleder med denne lækre sag fremover. 
I finally saved up for my dream bag: a Balenciaga Classic City. I am delighted with it, and I’m sure it’s going to follow me for a lot of years. It was a bit of an investment, but with its classic rough appearance, it does not go straight out of style any time soon. You will probably see a whole lot of outfit pictures with this amazing bag in the future.

12 thoughts on “BALENCIAGA CLASSIC CITY”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s