LOOK OF THE DAY

Blouse// H&M, Jeans// Zara, Sunglasses// C&A, Sneakers// Nike, Bag// Balenciaga, Jewelry// Be Christensen & Line&Jo 
Sådan så jeg ud i dag, da jeg var et smut i København med et par veninder. Meget casual outfit. Jeg elsker mixet mellem råt og feminint, hvilket dette outfit viser meget godt. Jeg undskylder virkelig for den manglende blogging for tiden, men jeg er simpelthen løbet en smule tør for idéer, så hvis I har en god idé til et indlæg, så må I meget gerne smide det i kommentarfeltet. 
This was how I looked today, when I was in Copenhagen with some friends. Very casual. I love the mix between rough and feminine, which this outfit shows very well. I truly apologize for the lack of blogging these days but I’m really gotten a bit out of ideas, so if you have a great idea for a post, please write a comment below.  

5 thoughts on “LOOK OF THE DAY”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s