BLOG CRUSH// 206 FASHIONBONES

Hvis der en der inspirerer mig for tiden, så er det Emma Emilie fra 206 fashionbones. Hun formår at kombinere de lækreste print og farver. Og man kan da ikke andet en at misunde hendes lækre køb. Hendes billeder er utroligt flotte, og hendes blog er klart et besøg værd.

If there is someone who inspires me at the moment, it’s Emma Emilie from 206 fashion bones. She manages to combine the hottest prints and colors. And you can’t do nothing but envy her delicious purchase. Her pictures are marvelous, and you have to visit her blog. 

6 thoughts on “BLOG CRUSH// 206 FASHIONBONES”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s