LAST WEEKEND

Turtleneck// Monki, Bag// Balenciaga, Pants// Envii, Sneakers// Nike
Denne rullekravebluse havde gemt sig bagerst i skabet, og jeg har egentlig aldrig fået den brugt. Så da jeg fandt den, satte det pludselig kreativiteten i gang. Jeg synes, at farven er virkelig smuk, og den passer perfekt til det sporty look, som jeg var iført. Beklager virkelig at der har været lidt stille på bloggen, men jeg har haft så meget at se til på det sidste. Det er dejligt, at det endelig er påskeferie, og den skal bruges på masser af afslapning.
This turtleneck sweater had been hiding at the back of the closet, and I’ve never really used it. So when I found it I had to be a little creative. I think the color is really beautiful, and it fits perfectly with the sporty look that I was wearing. I’m sorry that there has been a little quiet on the blog, but lately I’ve had so many things to do. It’s nice that it’s finally spring break, and it will be used in lots of relaxation.

5 thoughts on “LAST WEEKEND”

  1. Super lækkert outfit, og kender det! Ting gemmer sig bare bagerst i skabet og så finder man det førstlangtid efter! God dag!Kig gerne forbil min blog, knushttp://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s