BEHIND THE BLOGGER

Jeg er en glad 17-årig pige på 175 cm, som har et naturligt blond hår. Lige pt. går jeg i gymnasiet, men I fremtiden drømmer jeg om at blive moderedaktør. Min drømmerejse går til New York, som efter sigende skulle være fantastisk. Når jeg shopper, shopper jeg gerne i butikker som Zara, Stig P og Cos. Hvis jeg trænger til en kop kaffe og en god snak med en veninde, bliver det ofte på Original Coffee’s tagterrasse. Det er svært at bestemme sig for én livret, men jeg er virkelig glad for hakkebøffer og risengrød. Lige nu går jeg og drømmer om den fineste blå og hvidmønstrede sommerkjole fra Isabel Marant Étoile. Hvis jeg virkelig skal slappe af, lytter jeg gerne til Tina Dickow. Sommetider kan jeg være ret selvkritisk, men er i bund og grund rimelig tilfreds med mig selv. Det kan være svært at definere ordet lykke, men jeg vil da mene, at jeg er lykkelig det meste af tiden. Nogle af de mennesker der inspirerer mig mest er Pernille Teisbæk, Marie Hindkær og Elin Kling. Hvis jeg virkelig skal lede tankerne væk fra hverdagens stress og jag, er der intet bedre end en god lang løbetur. Noget som jeg gør alt for sjældent. 

10 thoughts on “BEHIND THE BLOGGER”

  1. Det er virkelig et hyggeligt indlæg, og man lærer dig virkelig godt at kende på en måde! Igennem dette søde indlæg :)Kig gerne forbi min blog, har en konkurrence igang! Knus.www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    Like

  2. Hej Katrine. Du satte for noget tid en spørgerunde igang og jeg tænkte bare på hvornår har du tænkt dig at svare? (-:

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s