MAY WISHLIST

Top// Proenza Schouler, Jacket// Joseph, Skirt// Current/Elliott, Espadrilles// J.Crew
Jeg er ekstremt glad for striber, og jeg kunne derfor godt tænke mig at investere i en lidt dyrere t-shirt med striber, som denne fra Proenza Schouler. Jakken fra Joseph har det flotteste snit med den høje hals og den skrå lynlås. Jeg satser på godt vejr og masser af sol til sommer, og denne nederdel ville være et perfekt køb til min sommergarderobe. Den ville være så lækker sammen med en simpel hvid t-shirt og et par brune stænger. Espadrilles er en af sæsonens helt store tendenser, og jeg bliver nødt til at få anskaffet mig et par. Jeg er vild med mønsteret på disse fra J.Crew. 
I am crazy about stripes, and I would therefore like to invest in a more expensive t-shirt with stripes, like this one from Proenza Schouler. The jacket from Joseph has the finest cuts with the high neck and oblique zipper. I expect good weather and plenty of sun this summer, and this skirt would be a perfect purchase for my summer wardrobe. It would fit perfectly with a simple white t-shirt and a pair of brown legs. Espadrilles are one of the season’s biggest trends, and I’ll have to buy a pair. I love the pattern on these from J.Crew.

4 thoughts on “MAY WISHLIST”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s