VANS SLIP-ONS

Jeg er så glad for mine nye Vans. Jeg har længe været vild med slip-ons tendensen, men jeg har ikke helt kunnet beslutte for et par. Til sidst blev det dog disse, som på en gang er meget klassiske, men samtidigt har et lækkert mønster, som gør dem lidt mere specielle (på trods af at alle snart ejer et par!). Jeg kan næsten ikke vente til solen (forhåbentligt) snart viser sig på himlen igen, så jeg kan få dem brugt (hvide sko i regnvejr fungerer bare ikke). 

I am so in love with my new Vans. I have been loving the slip-on trend for quite a while now, but I have not been able to decide for a couple. I decided to buy these, who at one time is very classy, ​​but at the same time has a sleek design that makes them a little more special (despite all soon own a pair!). I can hardly wait for the sun to appear in the sky again so I can get them used (white shoes in the rain just does not work).  

4 thoughts on “VANS SLIP-ONS”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s