CECILIE COPENHAGEN

Jeg blev så glad, da jeg fik fat i dette fine sæt fra Cecilie Copenhagen. Det har stået højt på min ønskeliste i meget lang tid, så da Cecilie Jørgensen åbnede sit fine studio i Valkendorfsgade, var jeg der selvfølgelig. Dette sæt kommer uden tvivl til at sidde på mig hele sommeren!!!
I was so happy when I bought this fine set from Cecilie Copenhagen. I have been craving this for a very long time, so when Cecilie Jørgensen opened her cool studio in Valkendorfsgade (Copenhagen), I was there of course. I’m gonna wear this all summer!!!

11 thoughts on “CECILIE COPENHAGEN”

  1. damnnn, hvordan kan du altså have råd til så mange lækre ting? dine lækre vans, og det her sæt er på min ønske liste men har simpelhen ikke råd, har du arbejd? 🙂 anyways super lækker blog med masser af lækre ting!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s