DENIM AND LEATHER

Leather jacket// Zara, Shoes// Vans, Shorts// Won Hundred, Tee// Stig P, Bag// Balenciaga
Det er skønt endelig at have afsluttet 1.g (selvom året gik vanvittigt stærkt). Det betyder forhåbentligt, at jeg får lidt mere tid til bloggen den kommende tid. Outfittet er fra sidste uge, hvor jeg var i biografen med min kære veninde Malene. Vejret var super godt (savner det allerede), så shortsene skulle selvfølgelig på. Ellers havde jeg min nye læderjakke fra Zara på. Et køb jeg har nydt godt af allerede.  
It’s great to be finished with my first year in high school (although the year went incredibly fast). This means, hopefully, that I get a little more time to blog the next couple of weeks. The outfit is from last week when I was in the cinema with my dear friend Malene. The weather was wonderful (miss it already), so of course I wore shorts. Otherwise, I wore my new leather jacket from Zara. A purchase I have enjoyed very much already.

4 thoughts on “DENIM AND LEATHER”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s