AUGUST WISH LIST

AUGUST WISH LIST

Shirt// Isabel Marant, Shoes// Acne, Leather Shorts// Ganni, Sunglasses// Céline, Scarf// Acne

En ny sæson står for døren, og det betyder en masse nye lækre varer i butikkerne som disse lædershorts fra Ganni. Læder holder altid, og dette er det perfekte par. Desuden går jeg og drømmer om et par Céline solbriller til at beskytte mine øjne mod sensommersolen. 
It’s (almost) a new season, and all the shops are full of new arrivals. Right now my eyes are on these perfect leather shorts from Ganni. I’m also craving a pair of Céline sunnies to protect my eyes from the sun. 

6 thoughts on “AUGUST WISH LIST”

  1. jeg har selv lige investeret i læder shortsene og jeg har boet i den siden! (outfit kommer på min blog engang i morgen) Og derudover bliver solbrillerne formegentlig også bestilt hjem snarest. Jeg må sige at vores tanker er ens når det gælder ønskelister 😉 Har du deltaget under modeugen?tjek gerne min blog ud…knus kathrinehttp://lapetite.bloggersdelight.dk

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s