THE NATURAL LOOK

THE NATURAL LOOK
Jeg går til dagligt ikke med så meget makeup. Ovenstående produkter er nogle af mine favoritter for at skabe det perfekte naturlige look. Jeg renser min hud om morgenen, hvorefter jeg påfører fugtighedscremen fra Embryolisse. Som regel bruger jeg også lidt concealer for at dække eventuelle urenheder eller rande under øjnene (det er jo ikke altid at man lige får sovet nok). Creme blushen fra Chanel er perfekt til lige at opfriske kinderne lidt, og mascaraen fra Dior skaber perfekt definerede vipper. Til sidst afslutter jeg med min yndlingslæbepomade fra Tromborg for at give lidt fugt og farve til læberne. 
My every day makeup look is very natural. The products above are some of my favorites. I cleans my skin every morning, then I apply moisturizer from Embryolisse. Usually I use a little bit of concealer to cover any impurities or dark circles under the eyes (it’s not always that you just get enough sleep). The cream blush from Chanel is perfect for refreshing the cheeks slightly and mascara from Dior creates perfectly defined lashes. At the end I use my favorite lip balm from Tromborg to moisture the lips. 

2 thoughts on “THE NATURAL LOOK”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s