ZARA SEPTEMBER LOOKBOOK

Zara er en af mine favorit highstreet-brands, og jeg holder derfor altid øje med deres nye kollektioner. Dette efterår har brandet kreeret en kollektion der både er sporty, minimalistisk og meget feminin. Jeg er specielt vild med sporty look, og bukserne er et musthave for mig dette efterår. Er I ligeså vilde med kollektionen som jeg?
Zara is one of my favorite highstreet-brands, and therefore I’m always keeping an eye on their new collections. This fall the brand has created a collection, that’s both sporty, minimalistic and very feminine. I’m obsessed with the sporty look, and the pants is definitely a must have for me this season. Do you love the collection as much as I do?

2 thoughts on “ZARA SEPTEMBER LOOKBOOK”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s