CDO BLOGGER EVENT+ GIVEAWAY

Sidste torsdag åbnede Copenhagen Designer Outlet, og jeg var inviteret med til deres blogger event. Her stod den på lækker sushi, goodiebags og et kig bag om det modeshow, der blev afholdt i samarbejde med Elite Models om lørdagen. Vi fik desuden et gavekort til centeret på 300 kr., som en af jer kære læsere har mulighed for at vinde. Alt i skal gøre for at vinde, er at følge bloggen på enten Facebook eller Bloglovin’, og derefter skrive en kommentar med jeres fulde navn og email-adresse. Vinderen trækker jeg d. 26/10. Held og lykke!
Sorry only for danish readers

10 thoughts on “CDO BLOGGER EVENT+ GIVEAWAY”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s