DANIEL WELLINGTON WATCH

Jeg modtog for nyligt dette fine klassiske ur i rosa guld fra Daniel Wellington. Jeg går normalt ikke med ur, men jeg er sikker på, at jeg får brugt dette ur flittigt, da det passer til det meste med dets klassiske udseende. Lige nu har i muligheden for at få 15% på Daniel Wellingtons hjemmeside ved at gøre brug af rabatkoden ‘katrineberner’. Koden kan bruges til og med d. 30. november. Der vil komme et indlæg op med et outfit snarest!
I recently received this beautiful classic watch in rose gold from Daniel Wellington. I usually don’t wear a watch, but I’m sure I will use this a lot because it fits the most with its classic look. Right now you can get 15% off if you use the discount code ‘katrineberner’ on Daniel Wellington’s web side. The code is valid until the 30th of November. There will be an outfit post with the watch up soon!

Sponsored post

4 thoughts on “DANIEL WELLINGTON WATCH”

  1. Nej hvor er det lækkert! Overvejer det stærkt i samme farve, men jeg går kun med oxiderede smykker… Hvis du selv har nogle, hvordan ville du så sige at det passede til? Knus

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s