IDEAS FOR CHRISTMAS GIFTS

CHRISTMAS WISH LIST

I’m looking forward to christmas. For me, it’s one of the best times of the year. I have found some ideas for christmas gifts for your mom, sister, friend or just for yourself. 

1. Designers Remix Wool Blouse
2. Lyngby Vases
3. Lala Berlin Scarf
4. Balenciaga Clutch Bag
5. Balenciaga Chelsea Boots
6. Zara Knit Kimono
7. Diptyque Roses Candle
8. Maison Martin Margiela Replica Perfume

4 thoughts on “IDEAS FOR CHRISTMAS GIFTS”

  1. Super lækre ønsker! Jeg har personligt en skrive blokade når det kommer til jule ønsker… Det er mærkligt året rundt kan jeg finde på ting, men lige så snart det nærmer sig jul eller fødselsdag, så er jeg helt blank 🙂 Er jeg den eneste som har det sådan??knus kathrinehttp://www.more-than-minimalism.squarespace.com

    Like

  2. Sikke nogle lækre ønsker. Jeg har ikke de vildeste juleønsker, da jeg har det med at spare sammen til en ting og købe den med det samme, hvis jeg ønsker den.. Men lidt juleønsker, har jeg da fundet!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s